Het team

Wij staan met een professioneel team klaar voor uw kind en u. Lotte Huisman (directeur), Ralph Nijp (locatie coördinator, intern begeleider en leerkracht), Marjolein Veenstra, Naomi Andringa, Linda Hamersma, Femke Bij de Leij, Nynke van Wallinga, Evelien van Aalzum en Lucinda Weijer (leerkrachten) Romy Spoelstra (onderwijsassistent).

Meester Jeroen van der Brom vervangt juf Evelien tijdens haar afwezigheid.

Als een leerkracht ziek is dan proberen wij vervanging te regelen. Dit lukt niet altijd. Dan kan het gebeuren dat een groep wordt opgesplitst. Ons streven is om dit zo minimaal mogelijk in te zetten. In een uiterste geval kan het gebeuren dat er een klas thuis moet blijven. We communiceren dit zo tijdig mogelijk en in gevallen waar het niet anders kan zullen we voor opvang zorgen op school.

Zie voor aanwezigheid van de leerkrachten jaarkalender / schoolgids 2021/2022.

Lotte Huisman

Naomi Andringa