Het team

Wij staan met een professioneel team klaar voor uw kind en u. Lotte Huisman (directeur), Ralph Nijp (locatie coördinator, intern begeleider en leerkracht), Marjolein Dotinga, Naomi Andringa, Linda Hamersma, Femke Bij de Leij, Evelien van Aalzum, Iris de Vries en Lucinda Weijer (leerkrachten)
Juf Amieke van Halteren vervangt juf Marjolein Dotinga tijdens haar zwangerschapsverlof.

Als een leerkracht ziek is dan proberen wij vervanging te regelen. Dit lukt niet altijd. Dan kan het gebeuren dat een groep wordt opgesplitst. Ons streven is om dit zo minimaal mogelijk in te zetten. In een uiterste geval kan het gebeuren dat er een klas thuis moet blijven. We communiceren dit zo tijdig mogelijk en in gevallen waar het niet anders kan zullen we voor opvang zorgen op school.

Zie voor aanwezigheid van de leerkrachten jaarkalender / schoolgids 2020/2021.

Lotte Huisman

Naomi Andringa