Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Schoolkamp groep 7/8

Borger

Op 18 september 2023 gaat groep 7/8 op schoolkamp naar Borger.

De eerste dag brengen we een bezoek aan het openluchtmuseum van Ellert en Brammert. Daarna het speelbos in, waar zelfs een aantal kinderen nog een wandeling hebben gemaakt door het Boomkroonpad. En wat hebben we een aantal stoere kanjers in onze groep. Er werd namelijk met flinke boomstammen gesleept om prachtige hutten te bouwen.

De eetlust was hierdoor extra groot. Want de grote stapel pannenkoeken verdween als sneeuw voor de zon. En tot slot natuurlijk de bonteavond, met als afsluiter de disco. Wat een gezellige avond en wat een feest.

Na een kort nachtje staat er weer een mooi programma op ons te wachten. We zijn de ochtend begonnen met een goede work-out. Na een stevig ontbijt zijn de kinderen zich aan het klaarmaken voor het Klimpark in Grolloo. Iedereen heeft op zijn of haar eigen wijze grenzen weten te verleggen. Voor de een kon het niet hoog genoeg, terwijl een ander het lagere parcour al spannend genoeg vond.

Na de lunch gaan we beginnen met het tweede gedeelte van ons programma: boogschieten, wandklimmen en een nettenparcour. Iedereen geniet met volle teugen.

De dag hebben we afgesloten met een heerlijke maaltijd, een puzzeltocht om de boerderij en een bingo.

De laatste ochtend zijn we lekker rustig gestart. Na het ontbijt hebben we de boerderij opgeruimd. Daarna nog heerlijk gezwommen. En toen zat het kamp er alweer op. Wat hebben we het fantastisch gehad!