Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Gelukskoffer

Afgelopen week zijn we in alle groepen begonnen met de ”Gelukskoffer”. Het eerste thema gaat over wat geluk is. We hebben ontdekt dat je gelukkig kunt zijn als je veel bij vrienden of familie bent, je dankbaar bent voor wat je hebt, je fijne herinneringen hebt om aan terug te denken of wanneer je veel beweegt. Voor iedereen is geluk iets anders.

Regelmatig zullen de kinderen met een opdracht thuis komen om met de ouders te bespreken. Hiermee mogen de kinderen gaan ontdekken hoe ze datgene wat ze geleerd hebben, kunnen toepassen in hun eigen leven. En hoe leuk is het om samen met een kind de Gelukspier te gaan trainen? Wist u dat u voor ongeveer 50% zelf invloed heeft op uw geluk en dat de andere 50% door aanleg wordt bepaald?

Dit brengt ons ook bij de volgende 6 thema’s, namelijk:
❤️Positief denken
❤️ Dankbaarheid
❤️Talenten en passie
❤️Zelfvertrouwen
❤️Toekomstdromen
❤️Geluk doorgeven

Het werken aan deze thema’s hebben meteen invloed op het ervaren van geluk. De komende maanden tot aan de zomervakantie werken we elke maand aan een thema.

Voor meer informatie kunt u altijd even kijken op de site: https://www.gelukskoffer.nl/ Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

We gaan voor vele mooie inzichten, leermomenten maar vooral ook voor veel plezier!