Op 't Raerderhiem

"Onze oudste zoon zat al een paar maanden op een andere school en hier bracht ik hem altijd huilend naar toe. Toen wij ons huis verkochten en gingen verhuizen was er de mogelijkheid om eens te kijken voor een andere school. Wij hadden de luxe om uit drie scholen te kiezen. Zo kwamen wij bij 't Raerderhiem en hier hadden wij een erg leuk ontmoetingsgesprek. Ook gingen we even in de klas kijken waar onze zoon even een uurtje mee zou draaien. Na 5 minuten zei hij: "ga je niet weg?". Ik ging rustig weg en voor mij stond de keuze vast! Een fijne school, goede communicatie, fijne en meedenkende leerkrachten, erg actief voor leerlingen maar ook de ouders worden goed bij de schoolactiviteiten betrokken. Wij zijn erg blij met 't Raerderhiem!"
Ouder 't Raerderhiem

 

" 't Raerderhiem is een leuke school omdat de juffen en meester heel lief zijn en ze leggen alles goed uit."
Leerling groep 6 't Raerderhiem

 

" Ik vind 't Raerderhiem een hele leuke school want we hebben heel veel leuke dingen op ons schoolplein staan, bijvoorbeeld: een pannakooi, schommels, klimrek en nog heel veel andere leuke dingen".
Leerling groep 6 't Raerderhiem

 

"Ik vind de school leuk omdat we nu een bibliotheek hebben (De Letterfretter) en je kan er ook een boek lenen en mee naar huis nemen. De bibliotheek is donderdagmiddag van 14:15 tot 14:45 uur open".
Leerling groep 7 't Raerderhiem

 

"Wij doen op 't Raerderhiem best veel met toneel. Nu hebben we een juf die daar heel goed in is, juf Lucinda. Zij schrijft zelf de toneelstukken en regiseert ze. Vorig jaar hebben wij met groep 6/7 het toneelstuk 'Alice in wonderland' gedaan. Dit jaar komt er nog veel meer!"
Leerling groep 7 't Raerderhiem

 

"Ik vind 't Raerderhiem leuk omdat we vaak erg leuke uitjes hebben. In de zilveren weken gaan we naar een museum. In het begin van het jaar hebben we een groepsuitje en er komt ook iemand op school die geeft dan een workshop. We hebben ook nog schoolreisjes en er zijn vast nog meer leuke dingen die we gaan doen".
Leerling groep 8 't Raerderhiem

 

" Wanneer ik 't Raerderhiem binnen kom, zie ik kinderen die blij en enthousiast zijn. Ik zie leerkrachten die met passie voor onderwijs en kinderen lesgeven. Ik ben trots om met dit team, met deze kinderen en ouders te werken!"
Directeur 't Raerderhiem

 

"Ik ervaar op 't Raerderhiem een fijne sfeer. Iedereen mag zijn wie hij/zij is en dat is goed. Oog hebben voor ieder individu en dit met je hart uitdragen naar de leerlingen toe". 
Leerkracht 't Raerderhiem