De oudervereniging heeft 7 maart een vergadering gehad. In deze vergadering zijn weer veel dingen besproken, waaronder een aantal activiteiten en het oudpapier.

In de maand januari hadden wij onverwachts bezoek. Arjen en Nynke van der Velde en hun klasgenootje Isabella (tevens oud leerling van meester Ralph) kwamen even langs. Onder het genot van een bakje thee, kwamen we op het idee ze een keer uit te nodigen zodat ze wat konden vertellen over het voortgezet onderwijs. Op vrijdag 23 februari kwamen ze met z’n drieën langs voor een presentatie.

Haal de kerstmuts maar snel van zolder, want Timmerdorp Sneek staat dit jaar in het teken van KERST! Ben je tussen de 8 en 12 jaar en heb je zin om in de zomervakantie te timmeren, hutten te bouwen en vrienden te maken, zorg dan dat je erbij bent! Vol = vol.

Op woensdag 7 maart is groep 8 naar Tryater Leeuwarden geweest voor het beroepenproject. Hier hebben we een rondleiding gekregen en mochten we een kijkje nemen bij de voorbereidingen van het stuk: ‘Karawane’.

Donderdag 15 maart hebben de kinderen onder de bezielende leiding van juf Nina een fantastische workshop gehad. Juf Nina begon met een korte quiz, waarna zij aan de hand van leuke filmpjes de techniek van “graffiti” uitlegde.