Schoolreisje Dinoland groep 3/4/5

Dinsdag 26 juni is het zover. Groep 3/4/5 gaat eindelijk op schoolreisje en dit jaar naar Dinoland.

Rond de klok van 9 uur stappen we de auto in en worden we uitgezwaaid door de andere kinderen van de school. Het avontuur gaat beginnen!

 

Half 11 kwamen we aan in Zwolle. We hebben een verzamelplek opgezocht, fruit gegeten en wat gedronken. Daarna konden de kinderen een rondje door het park maken. Al vonden sommige kinderen het water bij de verzamelplek ook wel heel leuk!

Om 12.00 uur mochten wij een voorstelling bekijken over dino eiland, best spannend maar gelukkig liep het goed af!

Om kwart voor 1 konden we eten. We hebben lekker buiten een patatje en een kaassoufflé of frikandel gehad. Daarna was het tijd voor actie! De juffen van de groep gingen met een aantal kinderen lasergamen. Dit was natuurlijk vet stoer! Het was de jongens tegen de meisjes. De jongens hadden gewonnen en dat moest natuurlijk het hele park weten. Daarom galmde er ook een aantal keer door het park. “Wij hebben gewonnen van de juffen!!!”.

 

In het park was veel te beleven. Zo kon je dino’s bekijken en was er veel informatie te lezen over de dino’s. Je kon botten opgraven, goud zoeken, fossielen zeven, minigolven, klimmen bij de klimwand, skelteren en nog veel meer. Ook was er een hoogte parcours, hier moest je 1.40m voor zijn. Hierdoor kon helaas niet iedereen mee. Ook deze keer gingen de juffen mee en moesten zich over hun angst voor hoogtes heen zetten. Goh wat was dat spannend zeg! Er waren een aantal kanjers die dit aan durfden en het parcours helemaal afgemaakt hebben. Hier mag je trots op zijn!

 

Helaas komt aan al het leuke een eind. Als afsluiting mocht iedereen nog zijn eigen softijsje tappen en gingen we weer terug naar huis. Het was een prachtige dag met heel veel plezier!