Dit jaar gaan groepen 5/6 en 7 schoolschaatsen in de Elfstedenhal te Leeuwarden. Hier krijgen alle kinderen les op eigen niveau.

Tijdens de start van de zilveren weken is Jeanette Scheffer langs geweest om met groep 3/4/5 een prachtig kunstwerk te maken.

Op woensdag 10 januari heeft groep 8 het Fries Scheepvaart Museum bezocht. Hier werden wij ontvangen door Michiel de Ruyter. Van scheepsmaat tot admiraal, Michiel de Ruyter kennen we allemaal. Admiraal de Ruyter nam ons meteen mee terug in de geschiedenis. Wie hij was en hoe hij aan zijn naam kwam.

Tijdens de eerste weken van 2018 staan de Zilveren weken centraal. Gedurende deze weken besteden wij extra aandacht aan het sociale aspect. In het kader van deze weken zijn de groepen 6, 7 en 8 op donderdag 11 januari gestart met het project “Pest aan Pesten”. Door middel van dans, zang en toneel wordt er gewerkt aan wat pesten is en wat het met een ander doet. Donderdag 25 januari is de tweede les. De derde les, tevens de afsluitende les, vindt plaats op donderdag 1 februari.