Project OPEN

Voor de herfstvakantie hebben een aantal kinderen van de bovenbouw meegedaan aan het project OPEN. Project OPEN is een initiatief van de gemeente Súd-West Fryslân in het kader van de Culturele Hoofdstad 2018. Iedere school binnen deze gemeente kreeg de opdracht om een mooie vlag te ontwerpen. Deze vlaggen komen door de hele gemeente te hangen, op scholen maar ook op andere openbare gebouwen.

 

EN…….onze school won een prijs. Wij hadden de eerste prijs gewonnen bij het ontwerpen van de vlag in de categorie bovenbouw. Dit houdt in dat ons ontwerp op onze school komt te hangen, maar ook op scholen die niet meegedaan hebben en op andere openbare gebouwen en dat twee jaar lang!!!

 

Woensdag 12 oktober zijn de kinderen samen met juf Lucinda en meester Ralph naar het gemeentehuis in IJlst gegaan om de prijs in ontvangst te nemen en vrijdag is de vlag gepresenteerd aan de pers in het gemeentehuis van Sneek. Ook daar zijn de kinderen met juf Linda naar toegegaan. Beide keren was natuurlijk een fantastische belevenis.

 

Het kan dus zo zijn, dat jullie op een gegeven moment door Workum lopen en daar een vlag zien hangen gemaakt door ’t Raerderhiem!!! Top gedaan meiden (Feia, Iris, Myrthe, Hedwig, Janna, Ilse, Alissa en Femke), wij zijn super trots op jullie!!!