Kunstatelier Ronde 1

De afgelopen periode is er weer flink geknutseld op 't Raerderhiem. De kinderen hebben goed gebruik kunnen maken van hun talenten. Er zijn mooie dingen gemaakt. Naast het creatieve gedeelte waren er nog drie andere onderdelen waar de kinderen uit konden kiezen.

 

Tijdens deze eerste ronde stond het werken met naald, draad en stof centraal. Zo hebben een aantal kinderen leren breien, heeft een groep kinderen en prachtige dromenvanger gemaakt, zijn er sieraden gemaakt en zijn weer andere kinderen druk in de weer geweest met naald en draad om een lapjesbeest te maken.

 

  

 

Maar ook andere talenten konden worden ontwikkeld. Zo hebben een aantal kinderen een schaakworkshop bijgewoond. Hier werd veel gevraagd van de concentratie. Hoe zit het spel in elkaar, welke stappen kan een schaakstuk zetten en natuurlijk hoe speel je een goed potje schaken.

 

En misschien heeft u het al gezien. Gedurende deze weken zijn er op twee ramen mooie schilderingen aangebracht. Deze prachtige creaties zijn door 4 van onze kinderen gemaakt.

 

  

 

U merkt wel, de kinderen hebben weer kunnen genieten van een prachtige ronde kunstateliers. Uiteraard hebben wij dit ook deze ronde niet kunnen doen zonder de hulp van een aantal vrijwilligers. Bij deze willen we Harmke Verhoef, Geeske Terpstra, Marion Nijp, José van der Heide, Jolanda Vergonet en Rudolf Vergonet hartelijk danken.