Nieuws Kindercentrum Inky Pinky

We zijn nu 3 maanden aan de slag in school. Alle kinderen hebben het erg naar hun zin. Vele kinderen vinden dat ze veel te vroeg worden opgehaald. Een goed teken.

 

Wat doen wij nou zoal op een dag? Op dit moment zijn de peuters bezig met het Thema Welkom Puk. Met daarin verweven de thema’s herfst en lampion lopen. We hebben een heerlijke boswandeling gemaakt in het Raerderbos en daar ook van alles gevonden. Eikeltjes, kastanjes, blaadjes, takjes en paddenstoelen. We lezen voor over de herfst en zingen daar liedjes over. 

 

 

 

De lampionnen zijn gemaakt en hiervoor hebben we ook goed geoefend. Een rondje door de school lopen met je eigen lampion. Het thema Welkom Puk is vooral bedoeld om Puk op de groep te verwelkomen. Puk zal ons begeleiden bij de thema’s die de kinderen spelenderwijs allemaal doelen zal aanleren. Puk is al warm onthaald en word overal bij betrokken.

 

De BSO kinderen die na school bij ons komen spelen doen ook activiteiten in het thema herfst. Zo hebben we een egel van klei gemaakt en hebben we spinnenwebbenkoeken gemaakt met een echte (drop)spin in het midden.

 

Vanaf maandag 21 november gaan we over op het Thema: Knuffels! Omdat er in de periode november/december al zoveel activiteiten zijn zoals Sinterklaas en Kerst, hebben we er een mooi thema aan vast geplakt. Heerlijk knuffelen met je eigen knuffel. 

 

   

 

Groetjes van alle kindjes Kindercentrum Inky Pinky