Opendag 22 maart

Op woensdag 22 maart staan onze deuren weer open voor alle belangstellenden, ouders, opa's, oma's , maar vooral ouders en kinderen die op zoek zijn naar een passende basisschool. Op de dag zelf zullen de leerkrachten volgens het reguliere lesprogramma lesgeven met de deuren open. Na schooltijd zullen er tot 17.00 uur andere activiteiten worden georganiseerd. Zo kunt u een zangles bijwonen van juf Thea, uw eigen creativiteit tot uiting brengen in het Open Atelier of gezellig meepraten tijdens het Cultureel Café.
Als belangstellende kunt u zich laten rondleiden, een praatje maken met teamleden of een blik werpen in de klassen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken op 22 maart of een datum dat het u goed schikt voor een meer uitgebreide rondleiding en gesprek.

 

De Odyssee win-actie!

Ieder jaar verbinden we een leuke Odyssee win-actie aan onze open dag. En ook dit jaar kan iedereen weer al z’n creativiteit en fantasie kwijt in het Odyssee Avontuur! Doe mee met de win-actie, haal 22 maart een deelnameformulier op één van onze scholen, en houd deze website in de gaten voor verdere info!

 

We zien jullie graag op 22 maart!