Kindercentrum Inky Pinky: Muziek op schoot

Ter afsluiting van het thema muziek hebben de kinderen van 0-4 jaar een workshop gedaan over muziek. Juf Simone kwam samen met haar spulletjes een ochtend bij ons muziek maken. De box werd gebruikt als verzamelplaats en de kinderen waren erg nieuwsgierig wat er allemaal in de box werd neergelegd.

Voordat Juf Simone ging beginnen deed ze haar schoenen uit. Een paar kinderen volgden netjes haar voorbeeld en deden de schoenen ook uit. Deze ochtend mochten er ook ouders bij zijn. In totaal waren er zes kinderen.

   

En wat was het leuk. Het begon met een eendje die ons hallo zei en vroeg wat onze namen waren. Daarna hebben we gezongen en gedanst met slierten en schudeieren. De juf ging spelen op haar dwarsfluit en we hebben de stopdans gedaan. Het was een hele gezellige ochtend. Toen de eend weer tevoorschijn kwam om gedag te zeggen vonden de kinderen dit wel heel erg jammer.

Deze maand hebben we de open dag en laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd over het thema Ik en mijn Familie. Nieuwsgierig geworden kom dan op de open dag een kijkje nemen op onze opvang.

Tot dan!!

Kinderen van kindercentrum Inky Pinky.