Komt u ook op onze Opendag?

De Oudervereniging is een belangrijke aanvulling van de school. Op onze school is de O.V. enorm betrokken en doet zij veel voor de school en daarmee voor onze kinderen. De ouderverening heeft regelmatig een vergadering. Hierin worden vele punten besproken. Een aantal van deze punten kunt u vinden als u verder leest. Het gaat dan bijvoorbeeld over het oudpapier, nieuwe leden, de jaarvergadering en nog veel meer....

Ter afsluiting van het thema muziek hebben de kinderen van 0-4 jaar een workshop gedaan over muziek. Juf Simone kwam samen met haar spulletjes een ochtend bij ons muziek maken. De box werd gebruikt als verzamelplaats en de kinderen waren erg nieuwsgierig wat er allemaal in de box werd neergelegd.

Zaterdag 11 maart hebben een aantal ouders zich ingezet om een aantal projecten op school aan te pakken. Zo hebben we twee fantastische banken kunnen plaatsen en hebben de ouders deze banken in de beits gezet.

Vrijdag 10 maart zijn wij van start gegaan met de tweede ronde ateliers. Je merkt dat de kinderen tijdens deze middag echt genieten. Zo is er bijvoorbeeld een groepje aan het koken. Ieder week wordt er een nieuwe recept uitgeprobeerd.