Even voorstellen.

Hallo, Ik ben Linda van Erkelens. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Sneek. Mijn hobby’s zijn sporten en muziek maken. Ik heb sinds mijn 8e tot 22e op Advendo gezeten in Sneek, hier heb ik trompet gespeeld. 

 

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de PABO, daarna ben ik direct aan het werk gegaan bij SBO WetterWille te Sneek. Ik heb hier meegedaan aan het traject Vierslagleren. Samen met een collega heb ik de master ‘Leren en Innoveren’ gevolgd in Zwolle. Hier heb ik geleerd hoe ik als teacher leader binnen de school, samen met het team, onderzoek kan doen naar verbeterpunten van het onderwijs. In 2016 ben ik hiervoor geslaagd. Daarnaast heb ik de opleiding bewegingsonderwijs gevolgd en de cursus met sprongen vooruit, om het rekenen op een speelse manier aan te bieden. 

 

Ik ben het onderwijs ingegaan omdat ik  graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Het is leuk om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en hier trots op is. Na drie jaar gewerkt te hebben in het speciaal basisonderwijs wil ik graag wat anders om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen. Vandaar dat ik nu kom werken op ’t Raerderhiem. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er naar uit om groep 3, 4 en 5 les te gaan geven!