Vrijdag 23 december, Kerstviering buitenschoolse opvang!

Op vrijdag 23 december was er voor de buitenschoolse opvang een activiteit geregeld. Terwijl alle kinderen al om 12.00 vrij waren van school kwamen er om 14.00 toch weer 13 kinderen naar het schoolplein. Wat gaan we doen??

Toen alle kinderen en begeleiders met auto aanwezig waren gingen we op weg naar Terhorne. Daar gingen we bij de blije papegaai naar binnen. We kregen wat drinken met een koekje en kregen daarna uitleg over wat we gingen doen die middag. We gingen een winterwonderland maken van piepschuim. Eerst werden we door middel van een puzzel in groepjes verdeeld.

We kregen een stuk piepschuim en daar mochten we heel voorzichtig en met hulp een eiland uitsnijden. En daarop mochten we nog wat stukjes uitsnijden om een berg op het piepschuim aan te brengen. We hadden al wat spulletjes uitgezocht en gekregen om op het piepschuim te zetten, maar we mochten zelf ook nog van alles uitzoeken en met sneeuw spuiten en plakken. Het werd 1 groot feest en de zwarte kleding was binnen no-time wit van het piepschuim. Er zijn prachtige creaties gemaakt. Wat een toppers op de groep.

   

Toen iedereen klaar was kregen we ook nog een cadeautje mee naar huis.
En ja al die creaties moesten dus mee in de auto naar huis! Dat was nog een lastige opgave. Het waaide een beetje en de losse sneeuw was dan ook al snel gevlogen bij sommige. De kinderen werden door hun eigen begeleider thuis gebracht.

Begeleiders Bedankt voor het rijden en meehelpen met de activiteit. Ik hoop dat jullie auto weer schoon is na deze sneeuwinvasie.

Kindercentrum Inky Pinky