Groot succes tweede ronde Kunstateliers.

De tweede ronde kunstateliers hebben wij vrijdag 31 maart afgerond. De kinderen hebben de laatste hand gelegd aan hun fantastische kunstwerken.

 

Na vier weken hard werken mogen de resultaten er zeker zijn. De etagères zijn echt fantastisch. De laatste keer mochten de kinderen zelf cupcakes maken en werd de etagères verder gevuld met heerlijke dingen. Maar ook de insectenhotels zijn erg mooi geworden. Juf Klaske was er weg van. Dit was voor Djurre van der Ploeg de reden om zijn insectenhotel aan haar te schenken.

Maar ook de andere groepen hebben er iets moois van weten te maken. Zo zijn er een aantal prachtige stokpoppen en schilderijen gemaakt en heeft een andere groep van papier-maché een kip weten te fabriceren. We kunnen terug kijken op een leuke, gezellige en creatieve periode.

 

 

 

 

 

Dit schooljaar staat er nog één ronde gepland. Helaas kunnen we tijdens de laatste ronde geen beroep meer doen op de hulptroepen die ons de afgelopen periode hebben geholpen. We hopen, met voldoende aanmelding van ouders, dat de volgende periode door kan gaan en het net zo’n succes gaat worden. Nogmaals willen wij de vrijwilligers hartelijk danken voor hun enorme inzet.